Смажаться (свинячі) ребра на відкритому вогні, що на дубових дровах. Нарізаються перед відправкою для зручності. Запаковуються у термопакет. До кожної порції додається один соус (барбекю/ гірчичний). Порція: 400/ 50г
Курячі крильця у фруктово-карамельному маринаді смажаться на відкритому вогні, що на дубових дровах. Запаковуються у термопакет. До кожної порції додається один соус Дор Блю. Порція: 350/ 50г
Пікантні соковиті ковбаски (курятина), смажаться на відкритому вогні, що на дубових дровах. Запаковуються у термопакет. До кожної порції додається один соус (вершково-часниковий). Порція: 360/ 50г
Соковитий стейк Рібай смажений на відкритому вогні, змащений вершковим маслом з розмарином та чебрецем. Українська фермерська яловичина вологого дозрівання. Прожарка медіум. До кожної порції додається один соус барбекю. Запаковується у термопакет. Порція: 300/ 50г
Смажеться на відкритому вогні. До кожної порції додається соус тар-тар та лимон. Порція: 200/ 50/ 40 г.
Смажаться на відкритому вогні. До кожної порції додається соус вершково-часниковий. Порція: 150/ 50г
Попередньо мариновані печериці смажаться на відкритому вогні, що на дубових дровах. Порція 200г
Попередньо замариновані овочі (баклажан, перець, кабачок, томат) смажаться на відкритому вогні, що на дубових дровах. Порція 200 г
Солодка кукурудза смажиться з вершковим маслом на відкритому вогні, що на дубових дровах. Нарізається кільцями. Порція 230г
Смажаться (свинячі) ребра на відкритому вогні, що на дубових дровах. Нарізаються перед відправкою для зручності. Запаковуються у термопакет. 10 порцій ребер. 5 соусів барбекю по 50г та 5 соусів гірчичних по 50г
Курячі крильця у фруктово-карамельному маринаді. Смажаться на відкритому вогні, що на дубових дровах. Запаковуються у термопакет. Додаємо соус Дор Блю - 250г
Солодка кукурудза смажиться з вершковим маслом на відкритому вогні, що на дубових дровах. Нарізається кільцями.
Смажаться на відкритому вогні. Додаємо авторський соус вершково-часниковий - 250г.
Кіло реберець та кіло крилець. Реберця нарізаємо перед відправкою для зручності. Запаковуємо у термопакет. Додаємо 4 різних соуси по 50г: барбекю, гірчичний, дор блю, вершково-часниковий
Спеціально розроблений соус барбекю власного виробництва для найкращого смаку
Спеціальний гірчичний соус за унікальним рецептом для найкращого смаку
Спеціальний сирний соус за унікальним рецептом для найкращого смаку на основі сиру Дор Блю з додаванням сиру пармезан
Спеціально розроблений гострий соус власного виробництва для найкращого смаку
Спеціальний вершково-часниковий соус за унікальним рецептом для найкращого смаку
Спеціально розроблений соус барбекю власного виробництва для найкращого смаку
Спеціальний гірчичний соус за унікальним рецептом для найкращого смаку
2 кілограми маринованих свинячих ребер у вакуумній упаковці для смаження на вогні, або запікання. Додаємо баночку улюбленого соусу на вибір (250г). Самостійно приготовані реберця на природі вдвічі смачніші! ;)
5 кілограм маринованих свинячих ребер у вакуумній упаковці для смаження на вогні, або запікання. Додаємо 2 баночки соусу: барбекю та гірчичний (2х250г). Самостійно приготовані реберця на природі вдвічі смачніші! ;)